ژله 7 لایه | هادیان البرز
  • آرشیو
  • پیوند ها
  • درباره ما
  • خوراک RSS
  • FeedBurner
  • تماس با ما
  • پر بازدیدترین ها
    استان البرز
    پر بیننده ترین نماها
    کد خبر : 129143
    سرویس خبری: اجتماعی,سبک زندگی,هنری,وبلاگستان
    تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۵:۴۷
    111
    چاپ خبر

    ژله ها را همه دوست دارند و این روزها زینت بخش میزهای مجالس و میهمانی ها شده است.

    گروه سبک زندگی هادیان البرز برای خانم های خانه داری که قصد تهیه ژله های متفاوت و رنگارنگ را دارند روش تهیه این سبک ژله را تقدیم می کند به امید  آن که مورد پسند و استفاده عزیزان قرار بگیرد.

    طرز تهیه و مواد لازم این ژله ۷ لایه به شرح زیر است :

     

    طرز تهیه:

    برای لایه اول، سه چهارم پیمانه آب را در یک ظرف مناسب بریزید و اجازه دهید به طور کامل بجوشد. سپس یک بسته پودر ژله آلبالو را در آب حل کنید. بعد از حل شدن، از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه آب سرد را به آن بیفزایید. به هم بزنید و در یک ظرف مناسب بریزید . به مدت ۴۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

    برای لایه دوم، یک دوم پیمانه آب را بجوشانید. ژله توت فرنگی را در آن حل کنید و سپس یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک را روی آن بریزید. سپس خوب به هم بزنید و روی لایه اول بریزید. برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

    برای لایه سوم، مانند لایه اول عمل کنید و پودر ژله لیمو را اضافه کنید. سپس روی لایه دوم بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

    برای لایه چهارم، یک دوم پیمانه آب داغ آماده کنید و دوباره پودر ژله لیمو را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید. روی لایه سوم بریزید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

    برای لایه پنجم نیز مانند لایه سوم عمل کنید و پودر ژله پرتغال را اضافه کنید و روی لایه چهارم بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

    برای لایه ششم نیز مانند لایه دوم عمل کنید و پودر ژله تمشک را در آن حل کنید و روی لایه پنجم بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

    برای لایه هفتم، سه چهارم پیمانه آب داغ آماده کنید و پودر ژله توت فرنگی را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید و روی لایه ششم بریزید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه در یخچال بماند. سپس با خامه و گردوی خرد شده آن را تزیین کنید.

    مواد لازم:

    یک بسته پودر  ژله توت فرنگی

    یک بسته پودر ژله لیمو

    یک بسته پودر ژله آلبالو

    یک بسته پودر ژله پرتغال

    یک بسته پودر ژله تمشک

    چهار و یک دوم پیمانه آب جوش

    چهار و یک دوم پیمانه آب سرد

    یک و یک دوم پیمانه شیر خشک

    خامه به مقدار لازم

    یک دوم پیمانه گردوی خرد شده

    انتهای پیام/




    تاريخ ۵ مهر ۱۳۹۵      
    ,,

    شماره پیامک: 10000353817190
    ایمیل مستقیم: hadianealborz@gmail.com

    اخبار مرتبط





    

    منتظر نظر شما هستیم !