اگر شکر بخورید آلزایمر می گیرید  | هادیان البرز
  • آرشیو
  • پیوند ها
  • درباره ما
  • خوراک RSS
  • FeedBurner
  • تماس با ما
  • پر بازدیدترین ها
    استان البرز
    پر بیننده ترین نماها
    کد خبر : 129146
    سرویس خبری: اجتماعی,اخبار ویژه,پزشکی,سرخط اخبار
    تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۶
    %d8%b4%da%a9%d8%b1
    چاپ خبر

    دانستنی هایی در مورد شکر

    به گفته پزشکان و تحقیقات به عمل آمده در مورد بیماری های گوناگون عامل اصلی بسیاری از بیماری های که شرح آنها در ذیل خواهد آمد مصرف مداوم شکر می باشد

    به گزارش سرویس پزشکی و سلامت هادیان البرز ؛ به گفته پزشکان و تحقیقات به عمل آمده در مورد بیماری های گوناگون عامل اصلی بسیاری از بیماری های که شرح آنها در ذیل خواهد آمد مصرف مداوم شکر می باشد که توجه شما را به این موارد جلب می کنیم:

    عامل اصلی بالا رفتن فشار خون شکر است.

    شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود.

    آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است.

    ایجاد اگزما در کودکان از عواقب خوردن شکر می باشد.

    آب مروارید بر اثر استفاده مداوم شکر به وجود می آید.

    بزرگترین خطر شکر این است که ساختمان DNA را می شکند و آن را تغییر می دهد که در نتیجه سلولها سرطانی می شوند.

    شکر سبب تولید رادیکالهای آزاد در خون و منجر به افزایش ریسک سرطان ها می شود.

    شکر فعالیت هورمون ها را بر هم می زند.

    مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند به طوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند.

    شکر سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد و سرطان کبد می شود.

    شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند. مصرف قند و شکر زیاد موجب رسوب چربی در کبد میشود و احتمال ابتلا به بیماری کبد چرب را در پی دارد.

    شکر اندازه کلیه ها را بزرگ می کند.

    اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است.

    یکی از عوامل یبوست و خشکی روده مصرف شکر می باشد.

    سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر خوردن چیزهای شیرین است.

    شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود.

    عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد.

    شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیاد می کند.

    وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف شکر به وجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است.

    مصرف بیش از حد قند و شکر مقاومت در برابر هورمون لپتین را موجب می شود. لپتین از سلولهای چربی ترشح می شود. هر چقدر چربی بیشتری در بدن موجود باشد لپتین بیشتری ترشح می شود. مقاومت در برابر این هورمون و جلوگیری از ترشح آن، باعث زیاده روی در خوردن غذا می شود که در نهایت چاقی را در پی دارد.

    تاثیر بر هیپوتالاموس مغز و مختل شدن مرکز تنظیم میزان مصرف مواد غذائی مصرف زیاد قند و شکر و انباشتگی فروکتوز در خون باعث تداوم احساس گرسنگی در افراد می شود.

    خستگی مزمن را در افراد بوجود می آورد.

    باعث افراط در خوردن مواد غذایی در افرادی می شود که دچار پرخوری عصبی (بولیمیا) هستند.

    افزایش علائم سندرم پیش از قاعدگی

    افزایش فعالیت در ۵۰ درصد کودکان

    علائم اضطراب و ترس را در خانم های حساس تشدید می کند.




    تاريخ ۵ مهر ۱۳۹۵      
    ,, ,

    شماره پیامک: 10000353817190
    ایمیل مستقیم: hadianealborz@gmail.com

    اخبار مرتبط





    

    منتظر نظر شما هستیم !